Oflular eskiyi attı yeniyi kaptı

Trabzon’un Of İlçe Kaymakamlığı’nca gerçekleştirilen “Eskisini Getir Yenisini Götür” Projesi kapsamında 14 ayakkabı boyacısına yeni boya sandığı ve iş önlüğü hediye edildi.Atatürk Bulvarı üzerinde ayakkabı boyacılığı yaparak ailelerini geçindirmeye çalışa

Oflular eskiyi attı yeniyi kaptı

Trabzon’un Of İlçe Kaymakamlığı’nca gerçekleştirilen “Eskisini Getir Yenisini Götür” Projesi kapsamında 14 ayakkabı boyacısına yeni boya sandığı ve iş önlüğü hediye edildi.

Atatürk Bulvarı üzerinde ayakkabı boyacılığı yaparak ailelerini geçindirmeye çalışan esnafın, boya sandıklarının kötü ve kullanılamaz durumda olmasına duyarsız kalmayan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, başlattığı çalışma ile 14 ayakkabı boyacısını yeni boya sandıklarına kavuşturdu.

Gaziantep’ten özel siparişle ile getirilen sedef işlemeli boya sandıkları, iş önlüğü ve boya malzemeleri Of Kaymakamı Tuncay Sonel ve Of Belediye Başkanı Murat Saral tarafından boyacı esnafına dağıtıldı.

16 yıldır bu mesleği yaptığını belirten Ferhan Çavuşoğlu, “Eski bir boya sandığı ile evimi geçindirmek için ayakkabı boyacılığı yapıyorum. Sayın Kaymakamımım ayakkabılarını boyarken ‘sizlere yeni sandık alsak nasıl olur’ deyince gerçekten çok sevindim. Arkadaşlarımla bu günü hiç unutmayacağız. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam