Öfkeli sürücü öyle birşey yaptı ki

Kendisiyle tartışan öğrencilere öfkelenen otomobil sürücüsü aracı üzerlerine sürerek bir öğrenciyi yaraladı.Adapazarı kent merkezinde kendisiyle tartışan öğrencilere öfkelenen otomobil sürücüsü aracı üzerlerine sürerek bir kişinin yaralanmasına neden oldu

Öfkeli sürücü öyle birşey yaptı ki

Kendisiyle tartışan öğrencilere öfkelenen otomobil sürücüsü aracı üzerlerine sürerek bir öğrenciyi yaraladı.

Adapazarı kent merkezinde kendisiyle tartışan öğrencilere öfkelenen otomobil sürücüsü aracı üzerlerine sürerek bir kişinin yaralanmasına neden oldu.

Alınan bilgilere göre olay Adapazarı Yenicami semtinde üç gün önce meydana geldi. İddialara göre otomobilin sürücüsü kendisine yol vermediği gerekçesiyle yolda yürüyen 3 gençle tartıştı. Tartışma sonrasında da otomobil sürücüsü aracı gençlerin üzerine sürdü.

Kazada 19 yaşındaki genç yaralanırken iki arkadaşı ise yara almadan kurtuldu. Çenesine 5 dikiş atılan genç hastanede tedavi altına alınırken gözaltına alınan Sürücü daha sonra serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler