Of- Çaykara yolunda DİKKAT!

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım ça

Of- Çaykara yolunda DİKKAT!

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Havran-Balıkesir yolunun 22-24. kilometreleri arasındaki (Şapçı Rampaları mevkisi) ve 51-52. kilometrelerindeki (Balya Ayrımı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve perşembe günü 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı tutulacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Bursa-Yalova yolunun 23-26. kilometreleri arasında bugün ve 60-69. kilometreleri arasında ise 3-25 Ağustos 2011 tarihlerinde bitümlü sıcak karışım çalışmaları nedeniyle şerit daraltması uygulaması yapılacak.

Çanakkale-Ezine yolunun 9-13. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Balıkesir-Akhisar yolunun 6-13. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Anadolu Otoyolu Akıncı Gişeleri ile Kızılcahamam Kavşağı kesimi arasında 26 Ağustos 2011 tarihine kadar üstyapı yenileme çalışmaları yapılacağından ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Eskişehir-Seyitgazi yolunun 5-20, 34-42, 50-70, 90-95. kilometreleri arasında 10 Eylül 2011 tarihine kadar asfalt sathi kaplama onarımı yapılacağından ulaşım tek şeritten verilecek.

Kelkit-Erzincan yolunun 35-40. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor.

Bozüyük Çevre yolunun 9-10. kilometrelerindeki yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 29 Ağustos 2011 tarihine kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sol taşıma yolundan iki yönlü olarak verilecek.

TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu arasında 15 Kasım 2011 tarihine kadar sürdürülen asfaltlama çalışmaları nedeniyle kuzey taşıma yolunda hafta içi 22.00-07.00 arası, cumartesi günü 22.00'den pazar saat 11.00'e kadar, pazar saat 24.00'ten pazartesi saat 07.00'ye kadar yol ulaşıma kapatılacak. Ulaşım güney yoldan gidiş geliş olarak veya D-100 yolundan sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolunun Eskişehir-İncek Kavşağı kesimi arası üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Eskişehir-İncek istikameti 25 Ağustos 2011 tarihine kadar trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştirilecek.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak veriliyor.

Hopa-Borçka yolunun 13-14. kilometrelerindeki Cankurtaran Tüneli yapımı çalışmaları nedeniyle ulaşım aralıklı ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 11. kilometresindeki Lalahan Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım gidiş-geliş ve dönüşümlü olarak servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 31-32. kilometrelerindeki Kargın Köprüsü'nde meydana gelen çökme nedeniyle Tirebolu istikameti ulaşıma kapatıldığından ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Artvin-Şavşat yolu üzerindeki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık köyü, Dibekdere köyü ve Milas Devlet Hastanesi mevkilerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı Kavşakları 22-73. kilometreleri ile Kınalı Bağlantı yolu 0-8. kilometreleri arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım 15 Kasım 2011 tarihine kadar kontrollü verilecek.

Anadolu Otoyolunun Bolu Doğu-Bolu Batı Kavşağı kesimi 2-5. kilometreleri arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos 2011 tarihine kadar Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 73-74. kilometrelerinde yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü olarak gerçekleştirilecek.

Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı Kesimi 7-12. kilometreleri arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Ağustos 2011'a kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak verilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun 60-62. kilometreleri arasındaki yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 9 Ağustos'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara-Çevre Otoyolunun İncek Kavşağı-Sincan Kavşağı Kesimi arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle İncek-Sincan istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak gerçekleştirilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun Gölpazarı Ayrımı Kavşağının köprülü kavşağa dönüştürülmesi çalışmaları nedeniyle 4 Ağustos'a kadar kadar sağ ve sol taşıma yollarında şerit daraltması yapılacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 30 Aralık 2011 tarihine kadar ve 09.00-17.00 saatleri arasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arası trafiğe kapatılarak küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan verilecek.

Menemen-Manisa yolunun 4-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı tutuluyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunda (Bafa Gölü mevkisinde) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler