Of-Çaykara-Bayburt yoluna dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, TEM Otoyolu'nun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu Kavşağı arasında 15 Kasıma kadar asfaltlama çalışmaları yapılacağından yol saat 22.00'de kapatılıp 10.00'da açılacak. Sürücülerin yol çalışmaları tam

Of-Çaykara-Bayburt yoluna dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, TEM Otoyolu'nun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu Kavşağı arasında 15 Kasıma kadar asfaltlama çalışmaları yapılacağından yol saat 22.00'de kapatılıp 10.00'da açılacak. Sürücülerin yol çalışmaları tamamlanana kadar belirtilen saatlerde D-100 yolunu kullanmaları gerekiyor.

Dalaman-Fethiye yolunun 35-42. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun sağ bandı trafiğe kapatılarak ulaşım sol banddan çift yönlü sağlanıyor.

Gazipaşa-Anamur yolunun 24-27. kilometreleri arası (Tenzile mevkisi) ile 30-33. kilometreleri arasındaki (Karasela mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 16.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı kesimi 7-12. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Ağustosa kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü verilecek.

Boğaziçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün genleşme derzlerindeki onarım çalışmaları nedeniyle 00.00-06.00 saatleri arasında iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Doğu-Bolu Batı Kavşağı kesimi 2-5. kilometreleri arası üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustosa kadar Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak kontrollü verilecek.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu, Gaziantep-Birecik kesiminin 0-54. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun Gölpazarı Ayrımı Kavşağı'nın köprülü kavşağa dönüştürülmesi çalışmaları nedeniyle 4 Ağustosa kadar sağ ve sol taşıma yollarında şerit daraltması yapılacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 60-62. kilometreleri arasında yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 9 Ağustosa kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Batı Kavşağı-Bolu Doğu Kavşağı (İstanbul-Ankara) istikameti 8-13. kilometreleri arasındaki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 8 Ağustosa kadar yol trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü verilecek.

Ankara-Çevre Otoyolu'nun İncek Kavşağı-Sincan Kavşağı kesimi arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle 2 Ağustosa kadar İncek-Sincan istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun Ankara-Çeltikçi kesimi arasındaki Hamamçayı Köprüsü'nde bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 29 Temmuza kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Gölbaşı Kavşağı-Cebeci Kavşağı arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle 20 Temmuza kadar Gölbaşı-Cebeci istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

Artvin-Şavşat yolu üzerindeki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü veriliyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 29. kilometresindeki Sanayi 1 Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları için sol taşıma yolunun 29-32. kilometreleri arası trafiğe kapatılacak, trafik diğer taşıma yolundan iki yönlü sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 52-53. kilometreleri arasında köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle 31 Temmuza kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sol taşıma yolundan verilecek.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 30 Aralıka kadar 09.00-17.00 saatleri arasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun İncek Kavşağı ile Eskişehir Kavşağı kesimi arası üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İncek-Eskişehir istikameti 22 Temmuza kadar trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arası trafiğe kapatılarak küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan verilecek.

Menemen-Manisa yolunun 4-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık Köyü, Dibekdere Köyü ve Milas Devlet Hastanesi mevkilerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü sağlanıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam