O zayıflama aleti Trabzon'da

Mucizevi alet Power Plate Trabzon’da hizmete sunuldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü Çebitaş İş merkezinde Power Plate stüdyosu görkemli bir açılışla Trabzonlularla buluştu.Verdiği özel vibrasyon sayesinde, vücut üzerindeki yerçekimi kuvvetini arttırarak spor

O zayıflama aleti Trabzon'da

Mucizevi alet Power Plate Trabzon’da hizmete sunuldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü Çebitaş İş merkezinde Power Plate stüdyosu görkemli bir açılışla Trabzonlularla buluştu.

Verdiği özel vibrasyon sayesinde, vücut üzerindeki yerçekimi kuvvetini arttırarak spor yapmanıza yarayan Power Plate markası, dünyada olduğu kadar ülkemizde de haklı bir üne sahip. Power Plate yeni teknolojisi ile Trabzon’da açıldı. Power Plate’e günde sadece 20 dakikanın ayrılmasının yeterli olacaktığını belirten yetkililer, “Özel eğitmenler eşliğinde vücudunuzun her bölgesini çalıştıracaksınız” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam