O kadın cezaevinde kendini astı

Eleşkirt ilçesinde 7 ve 9 yaşlarındaki amca çocuklarını evinde boğarak öldürüp, tuvalet çukuruna attığı iddiasıyla tutuklanan kadın, cezaevinde intihar teşebbüsünde bulundu.Amca çocukları Gökhan Bayram (9) ile Azad Bayram'ı (7) öldürdüğü iddia edilen H.Y,

O kadın cezaevinde kendini astı

Eleşkirt ilçesinde 7 ve 9 yaşlarındaki amca çocuklarını evinde boğarak öldürüp, tuvalet çukuruna attığı iddiasıyla tutuklanan kadın, cezaevinde intihar teşebbüsünde bulundu.

Amca çocukları Gökhan Bayram (9) ile Azad Bayram'ı (7) öldürdüğü iddia edilen H.Y, Ağrı M Tipi Kapalı Cezaevi'nde başörtüsüyle intihara teşebbüs etti. 112 Acil Servis ekiplerince Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.Y, ilk müdahalenin ardından Erzurum Yakutiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Alagün köyünde 8 gün önce okul çantalarını sınıflarına bıraktıktan sonra bir daha haber alınamayan amca çocukları Gökhan ve Azad Bayram'ı aynı okulda öğrenim gören kızı ile evine çağıran H.Y, çocukların ellerini naylon çorapla bağlayarak öldürmüş, cesetlerini evin bitişiğindeki tuvaletin çukuruna atmıştı. Güvenlik güçlerinin bölgede arama yaptığını öğrenen H.Y, gece saatlerinde cesetleri bulundukları yerden çıkararak, tuvaletin bir metre uzaklığındaki alana gömmüştü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler