O 7 kişi tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Kartal Adliyesinde cumhuriyet savcısınca sorgulandıktan sonra mahkemeye sevk edilen 5'i 18 yaşından küçük 7 zanlı tutuklanarak Maltepe Cezaevine gönderildi.16 yaşındaki N.G, ailesine, elinde çıplak fotoğrafları olduğunu ileri süren ki

O 7 kişi tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Kartal Adliyesinde cumhuriyet savcısınca sorgulandıktan sonra mahkemeye sevk edilen 5'i 18 yaşından küçük 7 zanlı tutuklanarak Maltepe Cezaevine gönderildi.

16 yaşındaki N.G, ailesine, elinde çıplak fotoğrafları olduğunu ileri süren kişinin kendisine şantaj yaparak bir eve götürdüğünü, burada ve başka evlerde kendisine bir hafta süreyle tecavüz edildiğini söylemişti. Ailenin ihbarı üzerine çalışma başlatan Maltepe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaşları 18'den küçük 5 zanlı ile 18'den büyük 2 zanlıyı gözaltına almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler