Nuri Alço'dan şöhret olma yorumu

Filmlerinde canlandırdığı "kötü adam" karakterlerine rağmen oldukça yoğun bir hayran kitlesine sahip olan ünlü aktör Nuri Alço, izleyicilerinin kendisini rolüyle bağdaştırmadığını, yoğun sevginin de bundan kaynaklandığını söyledi.Altınkoza Film Festivali

Nuri Alço'dan şöhret olma yorumu

Filmlerinde canlandırdığı "kötü adam" karakterlerine rağmen oldukça yoğun bir hayran kitlesine sahip olan ünlü aktör Nuri Alço, izleyicilerinin kendisini rolüyle bağdaştırmadığını, yoğun sevginin de bundan kaynaklandığını söyledi.

Altınkoza Film Festivali için geldiği Adana’da alışveriş için Optimum Outlet AVM’ye giden Nuri Alço, hayranlarının birlikte fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmedi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Nuri Alço, Türk filmlerinde genç kızların gazozuna karıştırdığı uyku ilaçlarıyla tanındığını ancak, aslında bu filmlerde ailelerin gözlerini açtığını belirterek, "Bu filmler sayesinde herkesin elinden her şeyin içilmeyeceğini göstermiş olduk" dedi.

Ünlü aktör, şöhretin şimdi kolay olduğunu belirterek, "Bizim parladığımız yıllarda bu o kadar kolay değildi. O zamanlar star olmak diye bir şey vardı. Şimdi bakıyorsunuz birisi çıkıyor bir dizi filmde parlıyor, gazeteciler dahil herkes onlardan ünlü diye bahsediyor. Sonra bir bakıyorsunuz ortalıklardan kaybolmuş, silinmiş gitmiş. Gerçek starlar halkın gönlünde yer eder, hiçbir dizide oynamasalar da, sinema filmi çekmeseler de silinmezler. Çünkü onlar hafızalara kazınmıştır” diye konuştu.

Yeni nesil oyuncuların daha şanslı olduğunu ifade eden Alço, "Bizim zamanımızda teknoloji bu kadar gelişmemişti. Biz çok zor şartlar altında çalışırdık. Helikopterden de atlardık, duvardan da. Şimdi bilgisayar ortamında bunlar daha kolay yapılıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam