Nöbete giden askerler tartışınca...

Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nda geçen hafta Tankçı Onbaşı Hakkı Kılıç ile silah arkadaşı Fatih Yüksel gece nöbeti sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası iddiaya gö

Nöbete giden askerler tartışınca...

Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nda geçen hafta Tankçı Onbaşı Hakkı Kılıç ile silah arkadaşı Fatih Yüksel gece nöbeti sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası iddiaya göre Hakkı Kılıç, tüfeğiyle Fatih Yüksel'i vurduktan sonra silahı kendisine doğrultup ateş etti.

Ağır yaralanan iki asker Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavi altına alındı. Askeri savcılık her iki askerin silahlarına incelemek üzere el koyarken, konu hakkında soruşturma başlatıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Çorumlu asker Hakkı Kılıç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cenazesi bugün Çorum'a getirilen Hakkı Kılıç, Ulucami'de ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze töreninde Baba Şükrü Kılıç'ın ayakta durmakta zorlandığı gözlenirken, törene askeri erkanın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Hakkı Kılıç'ın yakınları askeri savcının incelemesini tamamlanmasından sonra her şeyin ortaya çıkacağını şimdi konu hakkında konuşmak istemediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam