Nişanlı genç babasını öldürdü!

Ağrı'da bir kişi, oğlu tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.Olay, Murat Mahallesi Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu yanındaki dere kenarında meydana geldi. İddialara göre, baba N.B. yolda beraber yürüdüğü eşi G.B. ile para yüzünden tartıştı. Daha sonra

Nişanlı genç babasını öldürdü!

Ağrı'da bir kişi, oğlu tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Olay, Murat Mahallesi Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu yanındaki dere kenarında meydana geldi. İddialara göre, baba N.B. yolda beraber yürüdüğü eşi G.B. ile para yüzünden tartıştı. Daha sonra tartışmaya katılan oğlu Y.B. de babasıyla tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine dere kenarına doğru yürüyen baba N.B., yanına yaklaşan oğlu Y.B. tarafından önce karnından bıçaklandı sonra yere yatırılarak boğazı kesildi. Cinayet sonrası Y.B., polise giderek teslim oldu.
Baba N.B.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Ağrı Devlet Hastanesi'ne oradan da Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Bu arada babasını öldürdüğü belirtilen Y.B.'nin nişanlı olduğu, anne ve babasıyla Diyadin'e bağlı Toklucak köyünde oturduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam