Nikahsız çifti Polis evlendirdi!

Çiftin bu birliktelikten 1 çocukları dünyaya gelirken, 2010 yılının son günü aileye ''Sercan'' adını verdikleri ikinci bebekleri de katıldı. Hastanede Göksel Doldur'un nikahsız olduğunun belirlenmesi üzerine, harekete geçen Amasya Emniyet Müdürlüğü, önce

Nikahsız çifti Polis evlendirdi!

Çiftin bu birliktelikten 1 çocukları dünyaya gelirken, 2010 yılının son günü aileye ''Sercan'' adını verdikleri ikinci bebekleri de katıldı. Hastanede Göksel Doldur'un nikahsız olduğunun belirlenmesi üzerine, harekete geçen Amasya Emniyet Müdürlüğü, önce çiftin yaşadığı yeri tespit etti, sonra da nikah işlemlerini başlattı.

 

Çiftin nikahı, Toplum Destekli Polislik Büro ekiplerince Tüm Muhtarlar Derneğinde törenle kıyıldı. Civelek çiftinin nikah şahitliğini polisler Celal Borucu ve Mustafa Uysal yaptı.

 

Nikah törenine çiftin çocukları 7 yaşındaki Eray ve henüz 12 günlük Sercan ile Gölsel Doldur Civelek'in annesi Gül Doldur katıldı.

 

Civelek çifti, resmi nikahları yapıldığı için mutlu olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler