Nihayet yaz geliyor!

Sıcaklar Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Bu arada yurdun büyük bölümünde görülecek yağışların bazı 21 il de etkili olması bekleniyor. Marmara'da sıcaklıklar yarın 24 dereceye kadar çıkacak.   Batı kesimlerde sıcaklar 2 ila 4 derece artacak. Bu ara

Nihayet yaz geliyor!

Sıcaklar Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Bu arada yurdun büyük bölümünde görülecek yağışların bazı 21 il de etkili olması bekleniyor. Marmara'da sıcaklıklar yarın 24 dereceye kadar çıkacak.   

Batı kesimlerde sıcaklar 2 ila 4 derece artacak. Bu arada yurdun büyük bölümünde görülecek yağışların bazı 21 ilde etkili olması bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre Trabzon’da havalar Pazar gününden sonra 3 derce artacak

Marmara'nın kuzey ve doğusu (Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bilecik), İç Ege (Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar), Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde aralıklarla görülecek yağışların; öğle saatlerinde Kocaeli, Sakarya, Kahramanmaraş, Niğde, Kayseri, Düzce, Zonguldak, Bartın, Rize, Bayburt, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş ve Diyarbakır çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar yurdun batı kesimlerinde kuzeyli, doğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI 

Yağışların yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde Kocaeli, Sakarya, Kahramanmaraş, Niğde, Kayseri, Düzce, Zonguldak, Bartın, Rize, Bayburt, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş ve Diyarbakır çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, lokal su baskını, yıldırım düşmesi, lokal dolu yağışı, yağış öncesi ani kuvvetli rüzgar vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerekiyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam