Nazan hemşire kaza kurbanı oldu

 Görev yaptığı Acıbadem Eskişehir Hastanesi'ne kaldırılan Biçici, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızıyla en son Pazartesi günü konuştuğunu söyleyen baba Halil İbrahim Biçici, yılbaşından sonra kızı Nazan’ı istemeye geleceklerini göz

Nazan hemşire kaza kurbanı oldu

 Görev yaptığı Acıbadem Eskişehir Hastanesi'ne kaldırılan Biçici, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızıyla en son Pazartesi günü konuştuğunu söyleyen baba Halil İbrahim Biçici, yılbaşından sonra kızı Nazan’ı istemeye geleceklerini gözyaşlarıyla anlatırken, ‘Rüyamda kabuslar görmüştüm. Ona bir şeyler olacağını tahmin etmiştim’ dedi.

Kaza dün saat 18.30 sıralarında, Çevreyolu Acıbadem Hastanesi yakınlarında meydana geldi. 50 yaşındaki Ahmet Harman yönetimindeki 26 TD 392 plakalı otomobil, mesaisi bittikten sonra evine giderken çevre yolundan karşıya geçmek isteyen Acıbadem Eskişehir Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Yoğum Bakım Servisi'nde görevli hemşire Nazan Biçici'ye çarptı.

ÇALIŞTIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Biçici, hemen yakındaki çalıştığı Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Biçici, buradaki doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

“KÖTÜ BİR ŞEY OLACAĞINI HİSSETMİŞTİM”

Baba Halil İbrahim Biçici, kızıyla en son pazartesi akşamı telefonla konuştuğunu belirterek, şunları söyledi:

“Pazartesi akşamı telefonda görüştük. Ondan bir gün önce rüyamda kâbuslar gördüm. Kötü bir şeylerin olacağını tahmin etmiştim. Bunları düşünürken çalıştığım ormanda bir dal parçası suratıma çarptı ve burnum kanamaya başladı.  Ertesi gün kızımla konuştuğumda, 'baba bir doktora git' dedi. Ben de, beni düşünmemesini söyledim.”

YILBAŞINDAN SONRA İSTEMEYE GELECEKLERDİ

Kızının erkek arkadaşıyla eve geldiğini ve birbirlerini sevdiklerini söylediklerini anlatan Baba, “Erkek arkadaşıyla birlikte çalışıyorlarmış. Bana durumu anlattılar. Ben de 'siz birbirinizi seviyorsanız baba olarak üzerime düşen görevi yaparım' dedim. Kızım hayatta olsaydı yılbaşından sonra istemeye geleceklerdi” dedi.

Ayakta durmakta zorlanan hemşire Biçiçi'nin annesi Bahriye ve ablası Şükran Biçici, uzun süre tabutun başından ayrılmadı. Yılbaşından sonra evlenmeyi planlayan Nazan Biçici'nin erkek arkadaşının da tabutun başından bir an ayrılmadığı gözlendi.

Ölen hemşire Nazan Biçici'nin cenazesi yakınları tarafından Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne götürüldü. Biçici’nin cenazesi, Yediler Mahallesi'ndeki Ertuğrulgazi Camii'nde bugün öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Bozüyük’e bağlı Aksu Tekke Köyü’nde gözyaşları içinde toprağa verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam