Mutfakta Kim Var!

THY'den yapılan yazılı açıklamaya göre, dünyada ikram hizmeti veren Türk şirketi DO&CO ile THY'nin ortak kurduğu Turkish DO&CO, 2007 yılından itibaren değiştirdiği ikram konseptine 2008-2009 kış tarifesinde yeni seçenekler ekledi. ''Mutfakta Kim Var?'' ko

Mutfakta Kim Var!
THY'den yapılan yazılı açıklamaya göre, dünyada ikram hizmeti veren Türk şirketi DO&CO ile THY'nin ortak kurduğu Turkish DO&CO, 2007 yılından itibaren değiştirdiği ikram konseptine 2008-2009 kış tarifesinde yeni seçenekler ekledi.

''Mutfakta Kim Var?'' konseptiyle hazırlanan menülerde Türk mutfağından lezzetlerin yanı sıra THY'yi tercih eden yabancı yolcuların beklentilerini karşılamak amacıyla İtalyan, İspanyol, Fransız ve Asya mutfaklarından da örnekler yer alıyor.

Kış tarifesiyle birlikte uygulanmaya başlayan menüler dış hat uçuşlarda 8, iç hat uçuşlarda ise 4 farklı seçenek olarak sunuluyor. Böylece her hafta değişecek olan menülerle sık uçan yolcuların farklı lezzetlerle karşılaşması hedefleniyor.

Yenilenen ikram seçenekleri ile yolculara patlıcan kebap, çoban kavurma, rigatoni, tavuk satay gibi menülerin yanı sıra iç hat business class servislerde çöp şiş dürüm, külbastı, pide, etli ekmek ve yurt dışı uçuşlarda da safranlı basmati pilav, kimçi, bibimbap gibi dünya mutfağından seçenekler sunuluyor.

Menüde bulunan kağıtta levrek buğulama ile yolcuların sahil kenarında bir lokantadaki havayı yaşaması hedefleniyor.

''Mutfakta Kim Var?'' konseptiyle hazırlanan menü kartları, dış hat uçuşlarda business class servisin yanı sıra ekonomi sınıfta yapılan servislerde de dağıtılacak ve tüm yolcuların menüleri rahatça takip etmesi sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler