Mustafa okuluna dönmek istiyor

İlçeye bağlı Gürpınar beldesinde geçen hafta kardeşi Furkan ile birlikte bisikletle okula giderken yaklaşık 10 metrelik uçurumdan yuvarlanan Mustafa Eminoğlu, kazada ağır yaralandı. Kazanın ardından kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi

Mustafa okuluna dönmek istiyor

İlçeye bağlı Gürpınar beldesinde geçen hafta kardeşi Furkan ile birlikte bisikletle okula giderken yaklaşık 10 metrelik uçurumdan yuvarlanan Mustafa Eminoğlu, kazada ağır yaralandı. Kazanın ardından kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinde ameliyat edilen Mustafa, buradaki tedavisinin ardından taburcu oldu.

Gürpınar Belde Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, kaza nedeniyle belden aşağı kısmı felç olan Mustafa Eminoğlu'nu evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Öztürk, Mustafa'nın tedavisi için ne gerekiyorsa yapılacağını belirterek, ''Mustafa yaşam dolu bir çocuk. Yaşadığı ağır kazaya rağmen gözlerinin içinin gülmesi ve yaşadığına şükretmesi bizleri duygulandırdı. Bu yaşam sevinciyle hastalığını yenerek ayağa kalkacağına inanıyorum'' dedi.

Gürpınar İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi olan Mustafa Eminoğlu, bir an önce sağlığına kavuşarak okuluna dönmek için sabırsızlandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam