Müslüm Baba'dan iyi haber

Şişli Memorial Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören Müslüm Gürses’in doktoru Prof. Dr. Bingür Sönmez, sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.Müslüm Gürses fanatiklerine de çağrıda bulunan Sönmez, hastane önünde toplanıp diğer hastaları ra

Müslüm Baba'dan iyi haber

Şişli Memorial Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören Müslüm Gürses’in doktoru Prof. Dr. Bingür Sönmez, sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Müslüm Gürses fanatiklerine de çağrıda bulunan Sönmez, hastane önünde toplanıp diğer hastaları rahatsız edecek hareketlerde bulunmamalarını istedi.

Memorial Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Müslüm Gürses’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Gürses'in sağlık durumunda ciddi bir düzelme olduğunu söyleyen Sönmez, "Müslüm Gürses'in genel sağlık durumu düne göre çok çok iyi. Biliyorsunuz ciddi bir karaciğer ve böbrek yetmezliği yaşamıştık aniden gelişen. Karaciğer enzimleri ciddi düzelme gösteriyor, böbrek fonksiyonları toparladı, kalp yönünde problemimiz yok. Umuyorum ki önümüzdeki 48 saatte çok daha iyi haberler vereceğiz. Halen daha yoğun bakımda, solunum aletine bağlı, diyaliz yapılıyor. Yoğun bakımda olan her hasta gibi risk var ancak her geçen saat daha iyiye gittiğimizi söyleyebilirim" dedi.

Sönmez, ünlü sanatçının ne zaman taburcu olabileceği ile ilgili sorular üzerine, "Bu gelişmelere göre en az bir hafta daha yoğun bakımda kalacağını tahmin ediyorum. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra daha hızlı gelişeceğini tahmin ediyorum. Yoğun bakımdan istediğimiz şekilde çıkarır ve taburcu edersek normal yaşantısına dönecek merak etmeyin" ifadelerini kullandı.

Bingür Sönmez, Müslüm Gürses fanatiklerine de çağrıda bulunarak, "Hastane önünde taşkınlık yapmasınlar. Diğer hastaları rahatsız etmesinler. Müslüm babanın da istirahate ihtiyacı var. Evlerinde müziklerini dinlesinler, dua etsinler" şeklinde konuştu.

Sönmez, twitter kirliliğinin kendilerini ciddi şekilde rahatsız ettiğini belirterek, insanların hastane tarafından yapılan bilgilendirmeleri dikkate almaları gerektiğini kaydetti.

HAYRANLARINDAN SİTEM

Hastane önünde bekleyen Gürses’in hayranları sanatçıya diğer hayranların gösterdiği vefasızlığı protesto etti. Üzerine giydiği Müslüm Gürses fotoğrafı baskılı tişörtle hastaneye gelen Adem Berber, “Buraya Müslüm Gürses’e sevgimizi göstermek için geldik. Ona bir şey olduğunda yemeden içmeden kesiliyoruz. Ama şunu söyleyeyim biz buraya geldik diğer hayranları nerede? Reklam peşinde koşuyorlar ama hastaneye gelmek istemiyorlar. Bu vefasızlık nedir? Neredesiniz?” diye seslendi. Sanatçının diğer hayranları da vefasızlıktan dert yandı. Öte yandan, Gürses’in hastanedeki tedavisi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam