Musluktan yılan çıkarsa!

Adana'da bir aile, evlerinde şehir şebeke suyunun bağlı olduğu musluktan yılan çıktığını iddia etti. Merkez Yüreğir İlçesi Seyhan Mahallesi 12. Sokak'ta oturan lise öğrencisi Emre Kaygısız, perşembe günü mutfaktaki musluğu açtığında, su ile birlikte bir y

Musluktan yılan çıkarsa!
Adana'da bir aile, evlerinde şehir şebeke suyunun bağlı olduğu musluktan yılan çıktığını iddia etti.

Merkez Yüreğir İlçesi Seyhan Mahallesi 12. Sokak'ta oturan lise öğrencisi Emre Kaygısız, perşembe günü mutfaktaki musluğu açtığında, su ile birlikte bir yılanın çeşmeden geldiğini söyledi.

Yaklaşık 30 santimetre uzunluğundaki yılanın lavabodan düşerek buzdolabının arkasına kaçtığını ve eniştesi Eser Peynirci tarafından öldürüldüğünü belirten Kaygısız, olay sonrasında musluktan su içemediklerini kaydetti.

Anne Selma Kaygısız ise, musluktan çıkan yılanı attıklarını belirterek, ''Bizimle birlikte tüm mahalleli tedirgin oldu. Artık hazır su alıyoruz'' diye konuştu.

ASKİ Genel Müdürü Bayram Merdan da konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, şehir suyunda böyle bir olayın yaşanmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Kendilerine yapılmış herhangi bir başvuru bulunmadığını bildiren Merdan, ''Şimdiye kadar böyle bir olayla karşılaşmadık, zaten olması da mümkün değil. Sular klorlu olduğu için yılan veya başka bir canlının yaşaması imkansız. Klorlu suda balık bile yaşayamaz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler