Murat Nehri Kurudu

Ağrı'da Aladağ eteklerinde doğan ve Ağrı kent merkezinden geçerek Fırat Nehri'ne karışan Murat Nehri, havaların ısınmasıyla birlikte kurudu.Her yıl ilkbaharda karların erimesiyle birlikte debisi artan, yaz mevsiminde ise hava sıcaklığına bağlı olarak su s

Murat Nehri Kurudu

Ağrı'da Aladağ eteklerinde doğan ve Ağrı kent merkezinden geçerek Fırat Nehri'ne karışan Murat Nehri, havaların ısınmasıyla birlikte kurudu.

Her yıl ilkbaharda karların erimesiyle birlikte debisi artan, yaz mevsiminde ise hava sıcaklığına bağlı olarak su seviyesinde azalma olan Murat Nehri'nde bu yıl sular tamamen çekildi.

Suların çekilmesiyle çocukların oyun alanı haline gelen Murat Nehri'nin yatağı, bu görüntüsüyle kent merkezinde şaşkınlık yarattı.
Her yıl bu dönemlerde Murat Nehri'nde yüzdüklerini belirten çocuklar, bu yıl ise aynı yerde futbol oynamanın şaşkınlığını yaşadıklarını söylediler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam