Münir Özkul'a ziyaret

 Aile Bakanı Şahin, 2003 yılından beri tedavi gören usta sanatçı Münir Özkul'u ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, tiyatro ve sinemanın emektar sanatçısı Münir Özkul'u ziyaret etti. Özkul'u ziyaretini ve fotoğrafını sosyal paylaşı

Münir Özkul'a ziyaret

 

Aile Bakanı Şahin, 2003 yılından beri tedavi gören usta sanatçı Münir Özkul'u ziyaret etti.
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, tiyatro ve sinemanın emektar sanatçısı Münir Özkul'u ziyaret etti.
 
Özkul'u ziyaretini ve fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaşan Şahin, "İstanbul'da efsane sanatçı Münir Özkul'u da ziyaret ettim. Eşi Umman Hanım'la büyük ustayı, sıkıntılarını konuştuk" ifadesini kullandı.
 
Şahin, diğer tweetinde ise Özkul ile ilgili gözlemlerini daha sonra paylaşmayı umut ettiğini belirtti.
 
VEFAT ETTİ HABERLERİ İSYAN ETTİRİYOR
 
Türk Sineması'nın 'Mahmut Hoca'sı Münir Özkul, geçtiğimiz aylarda sosyal medyada çıkan 'öldü' haberleriyle hayranlarını üzmüştü. Bu kötü haber, usta sanatçının ailesi ve hayranlarını çıldırtmıştı.
 
Twitter'dan başlayan bu haberler sonrasında Münir Özkul'un eşi Umman Özkul isyan etmiş ve "Artık bizi rahat bıraksınlar" demişti. Usta sanatçının yoğun bakımda olduğu zamanda çıkan bu haberlerin kendilerini yıprattığını söyleyen Umman Özkul, "Lütfen herkes dua etsin. Onun ışığına ihtiyacımız var. O sizin de babanız, biliyorum ki hepiniz onu çok seviyorsunuz." diye konuşmuştu.
 
HASTALIK 2003'TEN BERİ DEVAM EDİYOR
 
Demans hastalığı nedeniyle 2003 yılından bu yana evinden dışarıya çıkamayan büyük ustanın durumu ağırlaştığından tedavisine hastanede devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler