Müjde verdi üstüne dayak yedi

Tokat'ta özel bir hastanede beyin cerrahi uzmanı olarak görev yapan Mehmet Cengiz Çepoğlu, "Oğlunuzda tümör yok" diye müjde verdiği hasta yakınlarının saldırısına uğradı.Saldırıda burnu ve elinde kırıklar oluşan uzman cun 1 ay hekimlik yapamayacağı öğreni

Müjde verdi üstüne dayak yedi

Tokat'ta özel bir hastanede beyin cerrahi uzmanı olarak görev yapan Mehmet Cengiz Çepoğlu, "Oğlunuzda tümör yok" diye müjde verdiği hasta yakınlarının saldırısına uğradı.

Saldırıda burnu ve elinde kırıklar oluşan uzman cun 1 ay hekimlik yapamayacağı öğrenildi. Turhal ilçesinde yaşayan bir aile rahatsızlanan 13 yaşındaki oğlunu tedavi için bazı hastanelere götürdü. Yapılan mueyenelerde çocuğun beyninde tümör olduğu teşhisi konuldu. Oğlunun beyninde tümör olduğunu sanan baba, tedavi için özel hastaneye getirdi. Burada beyin cerrahi uzmanı olarak görev yapan Mehmet Cengiz Çepoğlu tarafından tedavi altına alınan çocuk beyninde tümör değil gliozis olduğu tespit edildi.

Uzman doktor Mehmet Cengiz Çepoğlu, iki yıldır oğlunun beyninde tümör olduğunu bilen babaya müjdeli haberi verdikten sonra poliklinikte saldırıya uğradı. Saldırıda burnu ve elinde kırıklar oluşan doktor Çepoğlu'nu meslektaşları kurtardı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam