'Muhteşem Yüzyıl'da şok ölüm

Şişli'de yolda yürürken kafasına bir binanın üst katından mermer düşen bir kişi hayatını kaybetti. Şahsın "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizide figüran olarak oynadığı öğrenildi.Olay, Gülbağ Mahallesi Şahinler Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, "M

'Muhteşem Yüzyıl'da şok ölüm

Şişli'de yolda yürürken kafasına bir binanın üst katından mermer düşen bir kişi hayatını kaybetti. Şahsın "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizide figüran olarak oynadığı öğrenildi.

Olay, Gülbağ Mahallesi Şahinler Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, "Muhteşem Yüzyıl" başta olmak üzere pek çok dizide figüran olarak yer alan Hasan Küsmüş (49), kahvaltılık almak üzere markete gitmek için evinden çıktı. Yolda yürüyen Küsmüş'ün başına, 6 katlı bir binanın en üst katında bulunan ve yağmurun etkisiyle zarar gören mermer kaplamaları düştü. Ağır yaralanan Küsmüş, kanlar içinde yere yığıldı.

Durumu fark eden vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ise hemen ambulans çağırdı. Ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Küsmüş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Olayı haber alan Küsmüş'ün eşi ve kızı ise olay yerine koştu. Sinir krizi geçiren genç kız, olay yerine gelen ambulansa alındı. Ancak bir süre sonra ambulanstan inen Küsmüş'ün kızı, polislere "Babamın kanı yerde kalmasın. Binanın sahibini bulun" diye bağırdı. Genç kız ve annesi, polisler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Bir görgü tanığı, "Kahvaltılık almak için aşağı inmiş. O sırada kafasına mermer düşmüş. Bu bir ihmal ve ancak Türkiye'de olur" dedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan, Büyükdere Caddesi üzerinde yol kenarında bulunan ağaçlardan birinin büyük bir dalı yağışın da etkisiyle yola devrildi. Yolun bir şeridi trafiğe kapanırken, itfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından yola düşen ağaç dalı kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler