Motosiklet - minibüs çarpıştı: 2 ölü

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Turgutlu Ovası Sarıbey mevkiinde, sulama kanalı yolundan Urganlı Beldesine gitmekte olan Mustafa Bilge (24) idaresindeki 45 ZB 5

Motosiklet - minibüs çarpıştı: 2 ölü

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Turgutlu Ovası Sarıbey mevkiinde, sulama kanalı yolundan Urganlı Beldesine gitmekte olan Mustafa Bilge (24) idaresindeki 45 ZB 5968 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen Mahfuz Basyan (29) yönetimindeki 45 SB 3859 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada, çarpışmanın etkisiyle sulama kanalına düşen motosikletteki sürücü ve annesi Nurten Bilge (47) hayatını kaybetti. Kazada hafif yaralanan minibüs sürücüsü Mahfuz Basyan ile yanında yolcu olarak bulunan Emin Bayar (28), ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, burada ayakta tedavi edildi.

Hayatını kaybeden anne ve oğlunun cenazeleri Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, eşini ve oğlunu kaybettiği haberini alan Kemal Bilge (53) sinir krizi geçirdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam