Motosiklet feci kaza yaptı!

Şişli'den 34 TFC 04 plakalı aracına aldığı yolcuları Bahçeşehir'e götürmek üzere seyir halinde olan taksi şoförü Bülent Ü, Basın Ekspres Yolu Mahmutbey sapağına yaklaştığında bir cisme çarptığını hissederek durdu. Aracındaki 3 yolcuyla taksinin altına bak

Motosiklet feci kaza yaptı!

Şişli'den 34 TFC 04 plakalı aracına aldığı yolcuları Bahçeşehir'e götürmek üzere seyir halinde olan taksi şoförü Bülent Ü, Basın Ekspres Yolu Mahmutbey sapağına yaklaştığında bir cisme çarptığını hissederek durdu.

 

Aracındaki 3 yolcuyla taksinin altına bakan Bülent Ü, kasklı bir kişinin aracın altında kaldığını gördü.

 

Bülent Ü'nün haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, krikoyla aracı kaldırarak Selçuk Amincioğlu olduğu belirlenen kişiyi aracın altından çıkardı.

 

Amincioğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Ceset, olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumunun morguna kaldırıldı.

 

Polis ekipleri, olay yerine yakın bölgede Amincioğlu'na ait olduğu sanılan 34 BV 4822 plakalı motosikleti buldu.

 

Taksi şoförünü polis merkezine götüren güvenlik güçleri, Amincioğlu'nun taksinin çarpması sonucu mu yoksa daha önceki bir kaza nedeniyle mi öldüğünü belirlemeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler