Morgdan çalınan kadın kolu

İstanbul'da 5 çocuk annesi Nahide Sal'ın, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi morgundaki cenazesinin kolunun bilekten kesilerek çalınmasının üzerindeki sır perdesi hala aralanamadı.Çocukları, geçtiğimiz günlerde ölen Nahide Sal'ın cesedinin kolun

Morgdan çalınan kadın kolu
İstanbul'da 5 çocuk annesi Nahide Sal'ın, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi morgundaki cenazesinin kolunun bilekten kesilerek çalınmasının üzerindeki sır perdesi hala aralanamadı.

Çocukları, geçtiğimiz günlerde ölen Nahide Sal'ın cesedinin kolunun hastane morgunda çalınmasının şokunu üzerlerinden atamadı. Cüneyt Sal, olayın detaylarını tam olarak kendilerinin de bilmediğini belirterek, "Bu olayın sebebini öğrenmek istiyoruz. Annemin kolu neden kesildi. Ölümüyle büyük üzüntü yaşadık. Bu olay da meydana gelince bir kez daha yıkıldık. Kolu birileri mi aldı, birine nakil mi yapıldı. Organlarının bağışlanmayacağını söylemiştik" dedi.

Olayın şokunu hala üzerlerinden atamadıklarının altını çizen Cüneyt Sal, "Cenazeyi ilk başta göstermek istememişler. Dayımlar ısrarcı davranınca ceset gösterilmiş ve kolunun olmadığını bu şekilde öğrendik" diye konuştu.

Nahide Sal'ın kızı ise, kolun çok profesyonelce kesildiğini söyledi. Kimseyi suçlamak istemediklerini belirten Nahide Sal'ın kızı, "Neyin ne olduğunu bilmiyoruz. Annemin sağ tarafına komple felç inmişti. Sağ tarafı değil de neden sol kolu kesildi. Doktorlar bu durumu biliyordu. Sadece kolun bulunmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam