Mobil öğrenci servisi böyle olur!

Liseye gidiş ve gelişleri için sepetli motosiklet kasasını kullanan öğrenciler, yetkililerden servis istediler. Sekiz yıllık eğitimin zorunlu hale gelmesinden sonra ilköğretime gidip gelen öğrencilerin sorunları öğrenci servisleriyle halledildi diyen öğre

Mobil öğrenci servisi böyle olur!
Liseye gidiş ve gelişleri için sepetli motosiklet kasasını kullanan öğrenciler, yetkililerden servis istediler.

Sekiz yıllık eğitimin zorunlu hale gelmesinden sonra ilköğretime gidip gelen öğrencilerin sorunları öğrenci servisleriyle halledildi diyen öğrenciler, "Ortaokuldan sonra liseye geçtik.

Liseye geçişimiz ile birlikte öğrenci servis sorunuyla karşılaştık. Çoğu zaman ilçedeki liseye yürüyerek gidip geliyoruz. Çoğu zaman da motosikletin kasasında tehlikeli bir yolculuk yapıyoruz" dediler.

Öğrenciler, sabahın erken saatlerinde okula gitmek için yola çıktıklarını belirterek, soğuk havalarda motosiklet kasasında yolculuk yaptıklarını söyledi.

Öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı'nın liselilerinin de mağduriyetlerini görmelerini ve okula gidiş gelişlerine çözüm bulmalarını istiyorlar. Bazı arkadaşlarının 20 kilometrelik yolu yürüyerek ilçedeki liseye geldiklerini söyleyen bazı öğrenciler, çözüm olarak ilçedeki yurtlarda kaldıklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam