MİT elemanı vuruldu

Mahalledeki gençleri gürültü yapmamaları yönünde ikaz eden Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) görevli Ayhan E., tartıştığı gençlerden birinin tabancasından çıkan kurşunla yaralandı. Ankara'nın Keçiören İlçesi Güçlükaya Mahallesi Kaya Sokak ile Derya Sok

MİT elemanı vuruldu
Mahalledeki gençleri gürültü yapmamaları yönünde ikaz eden Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) görevli Ayhan E., tartıştığı gençlerden birinin tabancasından çıkan kurşunla yaralandı.

Ankara'nın Keçiören İlçesi Güçlükaya Mahallesi Kaya Sokak ile Derya Sokak'ın kesiştiği köşede bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda Ayhan E. (46), apartmanlarının önünde gürültü yapan gençleri uyarmak için dışarı çıktı. Yanında oğlu bulunan Ayhan E. ile gençler arasında başlayan tartışma, bir süre sonra karşılıklı küfürleşmeye dönüştü. Tartıştığı gençlerden birinin yakını, olay yerine gelerek belindeki tabancayı çıkardı.

Havaya bir kaç kez ateş eden şahıs, daha sonra da Ayhan E.'ye bir el ateş etti. Sol diz kapağından vurulan Ayhan E., kanlar içinde yere yığıldı. Ateş eden şahıs koşarak olay yerinden uzaklaşırken, Ayhan E. yerde ambulans beklemeye başladı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Hızır Acil Servisi ambulansına bindirilen Ayhan E., Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayhan E. hemen ameliyata alınırken, olayı duyan mesai arkadaşları da hastaneye geldi.

Polis, olay yerinde inceleme yaparken, yaralı Ayhan E. ve oğlunun verdiği eşkal doğrultusunda 1,85 boylarındaki iri yapılı zanlının yakalanması için operasyon başlatıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam