Minik çocuğun bisiklet macerası!

 Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Terme ilçesindeki evinden ailesine haber vermeden bisikletiyle ayrılan 12 yaşındaki T.A., dedesinin yaşadığı 120 kilometre uzaktaki Ordu'nun Kumru ilçesi yakınına geldi. Yaklaşık 7 saat boyunca pedal çevirdikten sonra Kum

Minik çocuğun bisiklet macerası!

 

Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Terme ilçesindeki evinden ailesine haber vermeden bisikletiyle ayrılan 12 yaşındaki T.A., dedesinin yaşadığı 120 kilometre uzaktaki Ordu'nun Kumru ilçesi yakınına geldi. Yaklaşık 7 saat boyunca pedal çevirdikten sonra Kumru ilçesine yaklaştığında çok yorulan T.A., yoldan geçmekte olan Halil Taştekin tarafından otomobil ile Kumru'ya getirilerek polise teslim edildi.

Kumru Emniyet Amirliği'nde polislere dedesinin adını söyleyen küçük çocuk, bir süre burada misafir oldu. Polis ekipleri, çocuğun dedesinin Yukarıdamlalı beldesinde yaşayan N.I. olduğunu, fakat kendisinin Ankara'da olduğunu tespit etti. Küçük çocuğun diğer akrabalarına ulaşan polis, T.A.'yı dayısı A.I.'ya teslim etti. Dayısını ve teyzesini gören küçük çocuk, büyük sevinç yaşarken, "Bisikletimle Terme'deki evimizden saat 11.00 gibi çıktım ve saat 18.00 gibi burada oldum. Yolda bir amca ve teyzeye rastladım

ve beni arabalarına aldılar. Beni polise getirdiler, onlar da dayım ve teyzeme ulaştılar" dedi.

Yolculuk esnasında bazı sürücülerin kendisini yolda bisiklet sürmemesi konusunda uyardığını söyleyen T.A., bir daha izinsiz evden ayrılmayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam