Minibüs'e silahlı saldırı: 1 ölü

Antalya'da aralarında kız kaçırma meselesi nedeniyle husumet bulunan iki ailenin kavgası kanlı bitti. Seyir halindeki minibüse başka bir araçtan ateş açıldı, olayda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Olay, dün saat 17.30 sıralarında Kepez varyantlarında me

Minibüs'e silahlı saldırı: 1 ölü

Antalya'da aralarında kız kaçırma meselesi nedeniyle husumet bulunan iki ailenin kavgası kanlı bitti. Seyir halindeki minibüse başka bir araçtan ateş açıldı, olayda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

 

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Kepez varyantlarında meydana geldi. Aralarında kız kaçırma meselesi nedeniyle husumet bulunan iki aileden Ahmet Ç (49), A.Ç, F.Ç, D.Ç. ve L.Ç isimli kardeşlerin bulunduğu 80 ED 538 plakalı minibüs, Z.K. ile çocukları M.K, K.K ve D.Y'nin bulunduğu 34 BP 0166 plakalı aracı takip etmeye başladı.

 

Ahmet Ç, A.Ç, F.Ç, D.Ç. ve L.Ç'nin bulunduğu minibüsten 34 BP 0166 plakalı araca tüfekle ateş açıldı, bu araçtan da ateşle karşılık verildi.

 

80 ED 538 plakalı minibüse çok sayıda mermi isabet ederken sürücü Ahmet Ç. göğsünden yaralandı.

 

Vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle minibüsün hakimiyetini kaybeden Ahmet Ç.'nin aracı yol kenarına devrildi. Kazada, Ahmet Ç.'nin kız kardeşi L.Ç de yaralandı.

 

Çevredekilerin çağırdığı ambulansla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Ç. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

Ahmet Ç'nin kız kardeşi L.Ç'nin büyük şok yaşadığı, konuşamadığı ve hastanede gözetim altında tutulduğu öğrenildi.

 

34 BP 0166 plakalı araçla Burdur'a kaçan M.K, kent merkezinde 112 Acil Servis Ambulans Merkezinin yerini sordu. M.K, Burdur Valiliği'nin yer aldığı bahçede 112 Acil Servis Ambulans Merkezine karnından ve kalçasından yaralanan annesi Z.K'yı bırakıp kaçtı.

Anne Z.K, 112 acil servis ambulansıyla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, söz konusu aracı takibe başladı. Zanlılar M.K, K.K. ve D.Y, Burdur Küçük Sanayi sitesi alt yolunda yakalandı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler