Minibüs kaza yaptı: 2 ölü, 16 yaralı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir diyaliz merkezinin hasta nakil aracı ile bir firmanın çalışanlarını taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Bülent Ağaoğlu'nun kullandığı, Orhangazi'de faaliyet gö

Minibüs kaza yaptı: 2 ölü, 16 yaralı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir diyaliz merkezinin hasta nakil aracı ile bir firmanın çalışanlarını taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, Bülent Ağaoğlu'nun kullandığı, Orhangazi'de faaliyet gösteren bir diyaliz merkezinin 10 N 2749 plakalı hasta nakil aracı, Gemlik-Orhangazi karayolu Asil Çelik Fabrikası yakınlarında, karşı yönden gelen, bir firmanın çalışanlarının bulunduğu Haluk Ertekin yönetimindeki 16 S 7567 plakalı servis minibüsüyle çarpıştı.

 

Sürücü Haluk Ertekin ile hasta nakil aracında bulunan kimliği henüz belirlenemeyen kişi öldü. Servis minibüsünde bulunan 13, hasta nakil aracında bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, Gemlik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam