Milli Piyango talihlisi parayı aldı

İlk talihli 29 yaşında, erkek, bekar ve işçi. Talihlinin payına düşen 6 milyon 250 bin TL düştü. Bu durumda adı açıklanmayan talihlinin parasının aylık faizi 70 bin TL'den fazla ediyor.Adının açıklanmasını istemeyen talihlinin çekini, Milli Piyango İdares

Milli Piyango talihlisi parayı aldı

İlk talihli 29 yaşında, erkek, bekar ve işçi. Talihlinin payına düşen 6 milyon 250 bin TL düştü. Bu durumda adı açıklanmayan talihlinin parasının aylık faizi 70 bin TL'den fazla ediyor.

Adının açıklanmasını istemeyen talihlinin çekini, Milli Piyango İdaresi (MPİ) Genel Müdürlüğünde MPİ Genel Müdür Yardımcısı Muammer Çolak, Türkiye İş Bankası Ankara Şubesi 2. Müdürü Serkan Sezen'e teslim etti. Daha sonra Sezen, gazetecilerin talihliyle ilgili sorularını yanıtladı.

Sezen, talihlinin 1980 doğumlu, erkek, bekar ve işçi olduğunu belirterek, “İkramiye sonuçta iyi bir yere, ihtiyacı olan birine gitti” dedi.

Sezen, bir soru üzerine 6 milyon 250 bin TL olan ikramiyenin aylık getirisinin 70 bin TL'nin üzerinde olduğunu kaydetti.

25 milyon TL'lik ikramiyenin çeyrek bilete düşen 6 milyon 250 bin TL'lik kısmı, vergi alınmadan talihliye veriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam