Milletvekili öldürüldü!

Bursa'da, bir balık restoranında maç seyrederken uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen ANAP'ın eski milletvekillerinden Mehmet Gedik'i vurduğu öne sürülen M.A.Ş. 'in, Trabzonlu olan Gedik'in hemşehrisi olduğu öğrenildi. Mehmet Gedik ile daha önceden t

Milletvekili öldürüldü!

Bursa'da, bir balık restoranında maç seyrederken uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen ANAP'ın eski milletvekillerinden Mehmet Gedik'i vurduğu öne sürülen M.A.Ş. 'in, Trabzonlu olan Gedik'in hemşehrisi olduğu öğrenildi. Mehmet Gedik ile daha önceden tanışan ve restoranta yanında bir kadın ile gelen M.A.Ş. 'nin, silahıyla 8 el ateş ettiği kurşanlardan dördünün Gedik'in kafasına ve boynuna isabet ettiği belirtildi. Kaçarken polis tarafından yakalan ve can güvenliği açısından Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen zanlının, cinayeti Eskişehirspor-Trabzonspor maçı sırasında küfür yüzünden mi, yoksa husumet nedeniyle mi işlediği araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam