Mezarlıkta kendini iple asmak isterken...

Adana'da eşiyle kavga eden 43 yaşındaki A.i., mezarlıkta kendini iple asmak isterken güvenlik görevlileri ve polis arkadaşı tarafından son anda kurtarıldı.Olay,Merkez Sarıçam İlçesi'nde bulunan Buruk Mezarlığı'nda meydana geldi. Eşiyle tartışan A.İ. iddia

Mezarlıkta kendini iple asmak isterken...

Adana'da eşiyle kavga eden 43 yaşındaki A.i., mezarlıkta kendini iple asmak isterken güvenlik görevlileri ve polis arkadaşı tarafından son anda kurtarıldı.

Olay,Merkez Sarıçam İlçesi'nde bulunan Buruk Mezarlığı'nda meydana geldi.
 
Eşiyle tartışan A.İ. iddiaya göre sinirli bir şekilde evden çıkıp bir süre sokaklarda dolaştı.
 
Daha sonra mezarlığa giden A.İ., polis arkadaşını arayarak intihar edeceğini söyledi. A.İ.'nin polis arkadaşı, olayı haber verdiği ailesi ile birlikte mezarlığa gitti. A.İ.'nin ailesi durumu anlattıkları güvenlik görevlileri ile birlikte mezarlığı aramaya başladı.
 
El feneri ile mezarlığı arayan güvenlik görevlileri A.İ.'yi bir ağaçta sallanırken gördü. A.İ., polis arkadaşı ve güvenlik görevlileri tarafından ayaklarından kaldırılarak ağaçtan indirilerek son anda kurtarıldı. Ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan A.İ.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam