Mezar başında intihar etti

 ilivrispor'da bir dönem antrenörlük yapan Mesut Tonta'nın babası Yakup Tonta, kardeşinin mezarı başındaki bir ağaca asılı vaziyette ölü bulundu. Olay, sabah saatlerinde işe gitmek için yola çıkan bazı vatandaşların Silivri Asri Mezarlığı'ndan geçerken gö

Mezar başında intihar etti

 

ilivrispor'da bir dönem antrenörlük yapan Mesut Tonta'nın babası Yakup Tonta, kardeşinin mezarı başındaki bir ağaca asılı vaziyette ölü bulundu.

Olay, sabah saatlerinde işe gitmek için yola çıkan bazı vatandaşların Silivri Asri Mezarlığı'ndan geçerken görmesi üzerine ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelerek inceleme başlatan ekipler, cesedin Yakup Tonta (76)'ya ait olduğunu belirledi. Kardeşinin mezarı başında ağaca asılı vaziyette bulunan Tonta'nın intihar nedeni, yapılacak soruşturmanın ardından netlik kazanacak. Yakup Tonta'nın cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından Silivri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Tonta'nın Silivrispor'da bir dönem antrenörlük yapan Mesut Tonta'nın babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler