Meteroloji Uyardı

Meteroloji Uyardı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün yurdun kuzey ve batı kesimleri yağışlı geçecek. Yağışların, akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege ile Marmara'nın güneybatısında etkili olması bekleniyor.

Yarın yurdun iç ve batı kesimleri yağışlı geçecek. Yağışların, Kıyı Ege, Marmara'nın güneyi, öğleden sonra İç Ege, Marmara'nın doğusu, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren Batı Akdeniz'de etkili olacağı tahmin ediliyor.

Pazartesi günü, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu yağışlı geçecek. Yağışların, Doğu Karadeniz'de etkili olması bekleniyor.

Rüzgar, güney, iç ve batı bölgelerde yağış anında kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

Hava sıcaklığı ise yarın batı kesimlerde, Pazartesi günü kuzey, iç ve doğu bölgelerde yağışla birlikte azalacak.

Güney ve batı kesimlerde etkili olması beklenen yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuz şartlara (sel, su baskını, taşkın, yıldırım, dolu vb.) karşı vatandaşın dikkatli ve tedbirli olması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam