Meteorolojiden uyarıyı verdi

Hava sıcaklığı batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak Hava sıcaklığı batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son

Meteorolojiden uyarıyı verdi

Hava sıcaklığı batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak Hava sıcaklığı batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yurdun kuzey ve iç kesimlerinde yerel sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren lokal olmak üzere Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgar kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında güney ve batı yönlerden, hafif ara sıra orta, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Yağışların öğle saatlerinden itibaren lokal olmak üzere Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, lokal su baskını vb. ) vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olması gerekiyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu. (25)

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu. (26)

İzmir: Az bulutlu ve açık. (30)

Antalya: Az bulutlu. (29)

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı. (23)

Erzurum: Parçalı, kuzey kesimleri çok bulutlu. (25)

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık. (34)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Kırklareli çevreleri lokal olmak üzere kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu, doğusu parçalı ve çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Sivas çevreleri ile sabah saatlerinde Kayseri ve Yozgat çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Sinop ile öğle saatlerinden itibaren Bolu, Karabük, Bartın ve Kastamonu çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden itibaren lokal olmak üzere Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, kuzeyi parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzincan ve Ardahan çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler