Meteorolojiden 12 il için kar uyarısı

Soğuk ve yağışlı hava yurt genelinde etkisini sürdürürken, Meteoroloji bugün ve Cuma günü için kar uyarısı yaptı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinde yer alan uyarıda, “Perşembe günü başlayaca kar yağışının; Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Düzce, Bol

Meteorolojiden 12 il için kar uyarısı

Soğuk ve yağışlı hava yurt genelinde etkisini sürdürürken, Meteoroloji bugün ve Cuma günü için kar uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinde yer alan uyarıda, “Perşembe günü başlayaca kar yağışının; Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Düzce, Bolu, Zonguldak, Adıyaman, Diyarbakır ile Bitlis, Muş, Tunceli, Bingöl illeri başta olmak üzere Doğu Anadolu bölge geneli, gece saatlerinden sonra ise Rize, Artvin, Trabzon, Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun olacağı tahmin edilmektedir.

 Cuma günü gece saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışının oluşturabileceği; ulaşımda aksama, görüş mesafesinde azalma, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler