Meteoroloji uyarı verdi

İşte yurtta hava durumu...Hava sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek Meteoroloji, ülke genelinde yüksek sıcaklık uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce y

Meteoroloji uyarı verdi

İşte yurtta hava durumu...

Hava

 sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek Meteoroloji, ülke genelinde yüksek sıcaklık uyarısında bulundu. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere, hafif sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. 

Hava sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. 

Rüzgar genellikle kuzey ve doğu, güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. 

-YÜKSEK SICAKLIK UYARISI- 

Hava sıcaklığı; ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor. 

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU- 

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak: 

İstanbul: Az bulutlu ve açık (35) 

Ankara: Az bulutlu ve açık (37) 

İzmir: Az bulutlu ve açık (34) 

Adana: Az bulutlu ve açık (34) 

Antalya: Az bulutlu ve açık (40) 

Samsun: Parçalı ve az bulutlu (30) 

Erzurum: Az bulutlu ve açık (33) 

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık (45) 

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU- 

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak: 

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek 

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek 

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek 

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek 

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçecek 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa'nın kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. 

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler