Mesajı alır almaz sevgilisine koştu !

İddiaya göre Buse Kozaka, bayram tatili nedeniyle memleketi Tunceli'ye gitti. Dün ise geri döndü.3 ay önce babasını kaybeden ve bu nedenle bunalıma giren genç kız Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin inşaat halindeki A Blok'una geldi. Burada, erke

Mesajı alır almaz sevgilisine koştu !

İddiaya göre Buse Kozaka, bayram tatili nedeniyle memleketi Tunceli'ye gitti. Dün ise geri döndü.

3 ay önce babasını kaybeden ve bu nedenle bunalıma giren genç kız Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin inşaat halindeki A Blok'una geldi. Burada, erkek arkadaşı Bayram Kilitçi'ye cep telefonundan 'Kendime öldüreceğim' mesajı attı. Ardından da inşaatın en üst katından kendini boşluğa bıraktı.
 
Mesajı alır almaz inşaat alanına gelen Kilitçi, sevgilisinin cansız bedenini buldu. Polise bilgi veren Bayram Kilitçi, "Bayram tatilinden yeni gelmişti. Bir haftadır aramız açıktı. Mesajını görür görmez buraya geldim. Ama atlamıştı. Neden yaptı bilmiyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam