Merve'nin başına gelenler tüyler ürpertti

Bursa'da Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Merve Öztürk, ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin altında kalarak can verdi.Genç kız toprağa verilirken, ehliyetsiz sürücü adli kontrolle serbest bırakıldı. Acılı baba, "Kızım doktor olacaktı,

Merve'nin başına gelenler tüyler ürpertti

Bursa'da Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Merve Öztürk, ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin altında kalarak can verdi.

Genç kız toprağa verilirken, ehliyetsiz sürücü adli kontrolle serbest bırakıldı. Acılı baba, "Kızım doktor olacaktı, ama ehliyetsiz bir sürücü yüzünden hayallerini gerçekleştiremedi. Sürücü ise dışarda geziyor" dedi.

Kaza Kazımkarabekir Mahallesi Vişne Caddesi'nde yaşandı. Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi Merve Öztürk (16), okula gitmek için evinden ayrıldı. Vişne Caddesi üzerinden yolun karşısına geçmek isteyen Merve, ehliyetsiz sürücü Emrah E.'nin (23) kullandığı kamyonetin altında kaldı.
 
Genç kız ağır yaralanırken, kamyonet ise park halindeki otomobillere de çarparak durabildi. Ambulansla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kız, yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Ancak 2 gün sonra hayatını kaybetti.
 
HAYALİ DOKTOR OLMAKTI
 
Kızlarını okula uğurladıktan 10 dakika sonra kaza haberini alan anne Fatma (43) ile baba Sunay Öztürk (43), ölümü üzerine sinir krizi geçirip büyük acı yaşadı. Genç kız, önceki gün son yolculuğuna uğurlanırken, ehliyetsiz sürücü Emrah E. ise, adli kontrolle serbest bırakıldı.
 
Dokuma işçisi acılı baba Sunay Öztürk, kızının ölümüne neden olan sürücünün serbest bırakılmasıyla acısının ikiye katlandığını söyledi. "Canımız yandı. Artık başkalarının canı yanmadan trafik kanunuyla ilgili düzenlemeler yapılsın" diyen acılı baba, "Benim kızım doktor olacaktı.
 
Ama ehliyetsiz bir sürücü yüzünden hayallerini gerçekleştiremedi. Sürücü ise dışarıda geziyor" diye konuştu. Amca Seyrullah Öztürk ise, kazanın meydana geldiği yolun kusurlu olduğundan ve cezaların az olduğundan şikayet etti. Genç kızın hayatını kaybettiği kaza ise olay yerindeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam