Merkez olay yerinde iki at öldü

BURSA'da ölümlü trafik kazası ihbarı alan polis ekipleri, bir aracın çarpması sonucu 2 atın telef olduğunu görünce amirlerini telefon ile arayarak, Amirim olay yerine geldik ölenler insan değil.Bir minibüs iki ata çarparak telef olmalarına neden olmuş diy

Merkez olay yerinde iki at öldü

BURSA'da ölümlü trafik kazası ihbarı alan polis ekipleri, bir aracın çarpması sonucu 2 atın telef olduğunu görünce amirlerini telefon ile arayarak, Amirim olay yerine geldik ölenler insan değil.

Bir minibüs iki ata çarparak telef olmalarına neden olmuş diyerek bilgi verdi. At leşlerinin yol ortasından kaldırılması için Belediye ekiplerine ulaşamayan polisler yaklaşık 2 saat bekledikten sonra sabah trafiğinin sıkışmaması için telef olan atları sürüyerek yol kenarına çektikten sonra olay yerinden ayrıldı.

Merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Ankara Yolu Caddesi 11 Eylül Bulvarı üzerinde saat 06.00 sıralarında '155 Polis İmdat' telefonuna ölümlü kaza ihbarı yapılması üzerine trafik, asayiş ve polis merkezi ekipleri sevk edildi.

Ekipler Ankara yönünden kent merkezine giden F.M. yönetimindeki 70 FS 398 plakalı minibüsün orta refüjde otlayan 2 atın yola aniden çıkmaları sonucu çarparak telef olduğunu tespit etti.

Kaza nedeniyle atlara çarpan minibüsün ön tarafı motor kısmına kadar parçalanırken polis memurları amirlerini cep telefonuyla arayarak, bilgi verdi. Görevliler sabah trafiği yoğunlaşmadan telef olan atların yol ortasından kaldırılması için Belediye ekiplerine ulaşamaya çalıştı.

2 saat belediye ekiplerine ulaşamayan polis memurları çevreden buldukları bez parçalarıyla telef olan atları bacaklarından tutu yol kenarına çekerek bölgeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam