Meclis'te jiletli eylem

 Giresunlu Şükrü Bektaş isimli vatandaş, Meclis'te bir Başbakan Yardımcısı ile görüşmek istedi. Ancak derdini anlatacak kimseyi bulamadığını belirten Şükrü Bektaş çareyi önce kendisini jiletlemekte ardından da Meclis'teki bir ağaca tırmanmakta buldu. Bekt

Meclis'te jiletli eylem

 

Giresunlu Şükrü Bektaş isimli vatandaş, Meclis'te bir Başbakan Yardımcısı ile görüşmek istedi. Ancak derdini anlatacak kimseyi bulamadığını belirten Şükrü Bektaş çareyi önce kendisini jiletlemekte ardından da Meclis'teki bir ağaca tırmanmakta buldu. Bektaş için Meclis itfaiye ve ambulans ekipleride olay yerine gelerek hazır bekletildi.

 

Eşinden boşandığını ve zor durumda olduğunu belirten Bektaş, boşanma kağıtlarını da ağaçtan aşağı attı. Bektaş'ın yardımına ise AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç koştu. Kılıç, ağaca tırmanmış olan Bektaş'ı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile görüştüreceği sözünü vererek ikna etti. Ağaçtan inen Bektaş'ın yaralarına sağlık ekipleri tarafından pansuman yapıldı. Bektaş daha sonra Çağatay Kılıç ile birlikte, Kılıç'ın odasına gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam