Mardin'de askere mayınlı tuzak!

 Askeri aracın geçişi sırasında tuzaklanan mayının infilak ettirilmesi üzerine 1 asker yaralandı.  Bir grup PKK'lı ;akşam saatlerinde Mardin-Diyarbakır karayolunu 20'inci kilometresindeki Akrecde Geçiti Mevkii'nde kesti. Yoldan geçen araçları durdurup yol

Mardin'de askere mayınlı tuzak!

 

Askeri aracın geçişi sırasında tuzaklanan mayının infilak ettirilmesi üzerine 1 asker yaralandı. 

 

Bir grup PKK'lı ;akşam saatlerinde Mardin-Diyarbakır karayolunu 20'inci kilometresindeki Akrecde Geçiti Mevkii'nde kesti. Yoldan geçen araçları durdurup yolcular üzerine kimlik kontrolü ve örgüt propagandası yapan PKK'lıların bir kısmı daha sonra kaçtı. Olayın duyulması üzerine bölgeye askerler sevkedildi. PKK'lılar bölgede daha önceden karayoluna tuzakladıkları mayını askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Patlamada 1 askerin yaralandığı öğrenildi. Bölgeye takviye birlikler gönderilirken, kaçmaya çalışan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam