Mantar toplarken ayı saldırdı

Bozağakaraderbent Köyü'nde pikniğe giden Mustafa Doğan (52), mantar toplamak için çıktığı dağlık arazide, karşısına çıkan ayının saldırısına uğradı.Vücudunun çeşitli yerlerinde pençe izleri ve kırıklar oluşan Doğan, askeri helikopterle Tunceli Devlet Hast

Mantar toplarken ayı saldırdı

Bozağakaraderbent Köyü'nde pikniğe giden Mustafa Doğan (52), mantar toplamak için çıktığı dağlık arazide, karşısına çıkan ayının saldırısına uğradı.

Vücudunun çeşitli yerlerinde pençe izleri ve kırıklar oluşan Doğan, askeri helikopterle Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Doğan, hastaneye gelişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Bozağakaraderbent köyünün üst tarafına üç aile pikniğe gittik. Daha sonra mantar toplamaya çıktım. Tepeye vardığımda bir anda karşıma ayı çıkınca, kaçtım. Ayı bacaklarımdan yakaladı. Bana saldırınca ben de elimdeki sopayla ayıya vurmaya başladım. Ayının burnuna vurdum. Burnu kanayınca beni bıraktı'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam