Mahkemeden sonra ortalık karıştı

 Samsun'da tecavüz davasından sonra adliye sarayının dışına çıkan mağdur ve sanık yakınları arasında arbede çıktı. Polisin müdahalesiyle olay büyümeden engellenirken, 3 kişi gözaltına alındı. Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 19 yaşındaki S.K.'yı kaçır

Mahkemeden sonra ortalık karıştı

 Samsun'da tecavüz davasından sonra adliye sarayının dışına çıkan mağdur ve sanık yakınları arasında arbede çıktı. Polisin müdahalesiyle olay büyümeden engellenirken, 3 kişi gözaltına alındı.

 Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 19 yaşındaki S.K.'yı kaçırmak ve cinsel istismar etmek suçlarından tutuklu yargılanan 26 yaşındaki Erkan Y. ve kardeşi 25 yaşındaki Serkan Y., kızın kendilerine iftira attığını ileri sürerek tahliyelerini istedi. S.K. ile evlenmek istediğini ileri süren Serkan Y., “Kendi isteğiyle bizimle birlikte geldi. Köye gidince fikrini değiştirdi ve bize iftira atıyor. Zorla kendisini kaçırmadık ve cinsel istismarda bulunmadım. 9 aydır cezaevindeyiz ve tahliyemi istiyorum” dedi. Duruşmaya katılan S.K. ise sanıklardan şikayetçi olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti sanıkların tahliye taleplerini kabul etmeyerek duruşmayı erteledi.

 Mağdur ve sanık yakınları duruşma sonrası Adliye Sarayı dışında birbirlerine saldırdı. Çıkan kavgayı araya giren polisler önledi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam