Mahallenin Muhtarı ölü bulundu!

Mahallenin Muhtarları dizisiyle 10 yıl (1992-2002) ekranlarımıza "Emlakçı İhsan" karakteriyle konuk olan Ali Cağaloğlu vefat etti.81 yaşındaki tiyatrocu, karaciğer ve kalp yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Önceki gece kendisinden haber alınamayınca d

Mahallenin Muhtarı ölü bulundu!

Mahallenin Muhtarları dizisiyle 10 yıl (1992-2002) ekranlarımıza "Emlakçı İhsan" karakteriyle konuk olan Ali Cağaloğlu vefat etti.

81 yaşındaki tiyatrocu, karaciğer ve kalp yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Önceki gece kendisinden haber alınamayınca dün çilingir yardımıyla Cağaloğlu'nun Kanlıca'daki evine girildi. Ünlü sanatçı yatağında ölü bulundu.

Cağaloğlu, Sevgili Dayım, Batsın Bu Dünya, Gurbetçiler, İki Aile gibi yapımlarda rol almıştı. İstanbul'un Cağaloğlu semtine adını veren Cağaloğlu Rüstem Paşa'nın torunu olan sanatçı, Adapazarı'nda yerel tiyatronun ilk kurucularındandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler