Magandaya MOBESE takibi

Düğün, maç sonrası ve şenlik gibi kutlamalarda her yıl 700 can alan serseri kurşunlara mobeseli takip geliyor. Magandalara nefes aldırmamaya kararlı olan İçişleri Bakanlığı, tedbirleri en üst düzeye çıkarmak için kolları sıvadı. Magandalara 'Mobese'li tak

Magandaya MOBESE takibi

Düğün, maç sonrası ve şenlik gibi kutlamalarda her yıl 700 can alan serseri kurşunlara mobeseli takip geliyor. Magandalara nefes aldırmamaya kararlı olan İçişleri Bakanlığı, tedbirleri en üst düzeye çıkarmak için kolları sıvadı.

Magandalara 'Mobese'li takip

İçişleri Bakanlığı, magandalara savaş açtı. Bundan sonra, onlarca insanın canına mal olan serseri kurşunlara karşı Mobese sistemi devreye girecek.

Maç sonrası ve düğün, şenlik gibi kutlamalarda yılda 700 can alan serseri kurşunlara karşı Mobeseli (kamera) takip geliyor. İçişleri Bakanlığı, magandalara nefes aldırmamak için harekete geçti. Özel günlerde ortaya çıkan üzücü olaylar dikkat alınarak kolluk güçleri önleyici tedbirleri en üst düzeye çıkaracak.

PERSONEL SAYISI ARTTIRILACAK
Maç kutlamaları ve düğün gibi özel günlerde görev yapacak personel sayısı da artırılacak. Motorize, yaya ve devriye ekiplerine ağırlıklı görev verilecek. Ayrıca kent güvenliği denetim sistemi projesi olan Mobese'li takip de hemen hemen tüm noktalara yerleştirilecek. Böylece şehir magandaları kolaylıkla tespit edilecek.

Hülya KARABAĞLI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam