Maç izlerken kavga çıktı: 1 ölü!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Olay, dün akşam Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar'da meydana geldi. İddiaya göre, N.K, İ.K., M.D. ve A.İ.D. arasında tartışma çıktı. Çıkan kavgada N.K. ile amcasının oğlu İ.K

Maç izlerken kavga çıktı: 1 ölü!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

 

Olay, dün akşam Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar'da meydana geldi. İddiaya göre, N.K, İ.K., M.D. ve A.İ.D. arasında tartışma çıktı. Çıkan kavgada N.K. ile amcasının oğlu İ.K. silahla yaralandı. Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan N.K. kurtarılamadı.

 

Kavgaya şahit olan A.Ş., "Kahvede maç izlediğim sırada teyzemin oğlu N.K. ile diğer kişilerin kavga ettiğini duydum. N.K. ile amcasının oğlu İ.K. ile A.İ.D. ile M.D. arasında eskiye dayalı bir husumet varmış. İ.K'nin hanımına M.D'nin sarkıntılıkta bulunduğu bu sebeple kavganın çıktığını öğrendim. Olayın doğru olup olmadığını bilmiyorum" dedi.

 

Jandarma, olayla ilgili M.D.ile A.İ.D'yi gözaltına aldı. Baba-oğul sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam