Mabilya imalsthanesi yandı

İstiklal Mahallesi Hasan Tahsin Sokak'ta, Celil ve Süleyman Küçük kardeşlerin sahibi olduğu koltuk ve kanepe imalathanesinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. İmalathane bölümünde başlayan ve kısa sürede büyüyen yangın, ön kısımdaki d

Mabilya imalsthanesi yandı

İstiklal Mahallesi Hasan Tahsin Sokak'ta, Celil ve Süleyman Küçük kardeşlerin sahibi olduğu koltuk ve kanepe imalathanesinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. İmalathane bölümünde başlayan ve kısa sürede büyüyen yangın, ön kısımdaki depoya sıçradı. Yangını fark eden bir vatandaşın ihbarı üzerine Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Alevlerin kontrol altına alınamaması yüzünden çevre ilçelerden takviye itfaiye ekipleri geldi. Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ)'ye ait itfaiye araçları ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ)'ye ait su tankerleri de söndürme çalışmalarına destek verdi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahalede güçlük çekti. Alevlerin bitişikteki imalathanelere sıçramaması için büyük mücadele verildi.

Yangın haberini alan esnaf da söndürme çalışmalarına destek verdi. Bitişikteki imalathanelerin sahipleri, içerdeki mallarını alevlerden kurtarmak için tahliye etti. Bazı iş yeri sahipleri, yetersiz kaldıkları gerekçesiyle itfaiyeye tepki gösterdi. Polis ekipleri, yangın bölgesinde güvenlik tedbiri alarak vatandaşları uzaklaştırdı. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da olay yerine gelerek söndürme çalışmalarını izledi.

Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında Küçük kardeşlerin sahibi olduğu iki imalathane kullanılamaz hale geldi, bir imalathane de zarar gördü. Bir kamyonet, alevler sebebiyle hurdaya döndü. Büyük maddi hasara yol açan yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam