LYS'den çıktı hataını kaybetti!

 Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde LYS'den çıktıktan sonra annesi ile kaldırımdan yürürken kamyonetin çarptığı genç kız hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde seyir halinde olan 01 KL 167 plakalı M.Ö. idaresindeki

LYS'den çıktı hataını kaybetti!

 

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde LYS'den çıktıktan sonra annesi ile kaldırımdan yürürken kamyonetin çarptığı genç kız hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde seyir halinde olan 01 KL 167 plakalı M.Ö. idaresindeki kamyonet iddiaya göre tekerleğinin patlaması sonucu önce yol kenarında park halinde bulunan 80 KE 787 plakalı otomobile ardından da kaldırımda yürüyen Nazel Nur Bindal (17) ve annesi Nimet Bindal'a çarptı. Kazada yaralanan anne ve kız olay yerine çağrılan ambulans ile Kadirli Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan anne ile kızı daha sonra Osmaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. 

 

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Nazel Nur Bindal kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Genç kızın ölüm haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi. 

 

Genç kızın cenazesi gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam