Loto milyoneri kayıp

Süper Loto'da 14 milyon YTL bir kişiye çıktı! Meçhul şanslı aramızda dolaşırken milyonlar kıskançlığa kapıldı. Uzmanlar ise 'Bu kadar parayla ne yapılır?'ı anlattı.... "Para, para, para" diyen Napolyon'un bile gözlerini parlatacak bir rakam 14 milyon YTL.

Loto milyoneri kayıp

Süper Loto'da 14 milyon YTL bir kişiye çıktı! Meçhul şanslı aramızda dolaşırken milyonlar kıskançlığa kapıldı. Uzmanlar ise 'Bu kadar parayla ne yapılır?'ı anlattı....

"Para, para, para" diyen Napolyon'un bile gözlerini parlatacak bir rakam 14 milyon YTL... Günlerdir dillerde, hayallerdeydi... Tam 11 haftadır devreden Süper Loto, sonunda önceki akşam çekildi ve 14 milyon YTL İstanbul Bakırköy'den bir kişiye çıktı. Şimdi herkes "Acaba bu talihli kim?" diye merak ederken, "süper şanslı" vatandaş ilk 24 saat içinde hiç renk vermedi.

21 MİLYON KOLON OYNANDI

Ancak bu "isimsiz kahraman" şimdiden herkesin diline düştü. Çünkü yetkililer, Süper Loto'da bu hafta 21 milyon 636 bin 185 kolon oynandığını açıkladı. Şansını deneyen denemeyen herkes, kıskandığı meçhul talihlinin yerine kendisini koyup derin hayallere daldı.

TARİHİN EN YÜKSEK İKRAMİYESİ

Yetkililerin açıklamaları ise bu durumun cazibesini biraz daha artırdı. Çünkü 14 milyon YTL, sayısal oyunlar tarihinde bugüne kadar verilen en yüksek ikramiye olarak rekor kırdı. Artık darısı da yeni talihlilerin başına kaldı.

80 tane Porsche alabilir!

* Büyük ikramiye ile ortalama 3 milyon YTL'den 5 fabrika alınabilir.
* Boğaz'da büyük bir yalı ya da ortalama 10 yalı dairesine sahip olunabilir.
* 150 bin YTL'lik 94 adet ev satın alınabilir.
* 55 bin 109 adet tam altına yatırım yapılabilir.
* 80 adet Porsche, 140 adet Mercedes alınabilir.
* 14 milyon YTL'nin aylık faizi 141 bin, günlüğü ise 4.7 bin YTL

'Beni de görse...'

Süper Loto'da büyük ikramiye, Bakırköy İncirli Caddesi'ndeki Sezenler Büfe'den yatırılan kupona çıktı. Kuponun 27 Mayıs Salı akşamı yatırıldığını söyleyen Faruk Sezen, "Herkes 'Çıkarsa seni de görürüm' diyor, ama hiç gelen olmadı" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam